perjantai 18. tammikuuta 2013

Meitti tänäänIskä haki tänään uuden käytetyn Kia Ceed'in, kävin äsken koeajolla ja oli Upea peli isolla U:lla!

Kuuluu melkein pelkkää hyvää, avustajalla on sunnuntaina synttärit oli tylsää, kun eilen ei ollut tassuterapiaa eli en päässyt rapsuttamaan Hippaa ;( On söpö labradorinnoutaja.

9 kommenttia:

 1. Just tänään mietinki, että et kai kuitenki päättäny lopettaa koko blogin pitoa, onneksi et. =)
  Täytyy sanoa, että kuvakin kertoo jo sun huimasta toipumisesta, mitä on kuvia äitilläsi nähnyt.
  Voi mulla olis sulle todellinen tassuterapeutti... vaan kolmella tassulla kylläkin, mutta tulis taatusti syliin ja siinä pysyis. =)
  Kolmi jalkainen kissa nimeltä Harlekiini. Niin hellyyden kipeä, että mä herään melkein joka aamu lähes tyynyttömänä, kun Harli nukkuu mun pään ympäri kääriytyneenä. ;D
  Muuten millasta on sun suosikki musiikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii, kui ihania kissatkin on <3 Rakastan kaikkia eläimiä.Ja joo, aattelin et lopetan kun ei kukaan kumminkaan lue, mutta näköjään on lukijoita :O Ja kyllä, kun päätin että miähän luovun pyörätuolista mahdollisimman nopeasti, niin johan on kuntoutuskin sujunut. Sano Harlille terveisiä Jussilta ;) Ja mä tykkään paljon raskaammasta metallimusiikista, niinkun Rammstein, Turmion Kätilöt ynnämuu, mutta melkein kaikki musa menee päähän, paitsi räppi/hiphoppi ynnä muu riimittely.

   Poista
  2. Harlille kerrottu terveisiä ja kovaa kehräystä lähettää takaste. =)
   Sehän se, oma päättäväisyys on niin iso asia omassa toipumisessa ja hyvä, että sulla tahtoa riittää.
   Jos kiinnostaa tuon meidän "jalkavammaisen" Harlin tarina, tässä osote mun blogipostaukseen Harlista: http://hipsulaisen-helmeilyt.blogspot.fi/2011/09/harlin-tarina.html

   Poista
 2. Mä tulin kanssa jättämään merkin käynnistäni. Olen sun äitis blogissa ihastellut koruja ja sun blogiin tupsahdin sitä kautta. Mulla kanssa kaksi (joskus jopa neljä, kun koko suvun koirat kylässä) tassuterapeuttia. Ihania ovat koirat. Niin paljon iloa tuovat elämään. Oletko ajatellut, että ihan oman koiran hankkisit? Vinkkaa äiteelle, jos vaikka ikioman tassuterapeutin kaveriksi saisit! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun tulit, KYLLÄ ÄITI OSAA, niinkuin oon aina sanonut ;) Koirat ovat kyllä niin suloisia maailmanihmeitä, että <3 Ja kyllä, ne ovat ihania :) Ja joo, olen ajatellut koiran hommaamista, mutta en tiedä myönnettäisiinkö mulle oma avustajakoira vai ei? Mutta olisi kyllä ihana <3

   Poista
  2. Toivoa omasta avustajakoirasta on hyvä pitää yllä!!! Ja älä vain lopeta blogin pitoa. Sähän voisit kirjoitella lisää Hipasta ja jos kuviakin saisit?! =)

   Poista
 3. Niimpä,olishan se mukava sellainen labbis:)
  Täytyy vielä odotella,jos sais tuota kulkemista paremmaksi vielä,täytyyhän koirulin päästä pissalle ja lenkillekin.
  Ja tarkistetaan vielä ensin se allergisuus, ettei sitten tartte luopua,jos tuliskin pahoja oireita!
  Mutta toivotaan♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on, ja hyvinhän olen kai kulkenut, mutta että VIELÄ paremmaksi ;) Ja musta tuntuisi, että en ole enää "allekrilaarinen"

   Poista
 4. Ja oli hyvä, kun kysyin avustajalta Lealta onko hän töissä syntymäpäivänään, ja vastasi että ei ole ja ovat syömässä ystäviensä kanssa ;) Se sai VIELÄ isomman hymyn kasvoille, kun eihän tämä elämä ole pelkkää työntekoa, vaikka olisikin ulkomailta ja rahaa PITÄISI jostain repiä

  VastaaPoista