maanantai 31. joulukuuta 2012

2013 Alku

..On ihan p€rseestä, pikkusiskolla on kymmenhenkinen kaverilauma yökylässä ja joutuu herää uutena vuotena tänne, muukalaisten seurassa -.- HUOH! Eikö niiden vanhempia ärsytä, kun ei ole oma rakas lapsonen kotona paukuttelemassa raketteja!? On tää nykyteinien elämä vaan niin hankalaa ilman kavereita!

6 kommenttia:

 1. Eipä niitä ole kuin 1 serkkulikka ja 3 kaveria yökylässä:)
  Ne lapsoset lähtevät vääjäämättä äitien kainaloista ja isien polvilta viihtymään omanikäistensä kanssa,niin se elämä kulkee. Ja on aina kulkenut. Mutta onhan sitten niitäkin nuoria,jotka ilostuttavat vanhempiaan olemalla kotona ja keskustelemalla henkeviä. Niin kuin sinä,hymypoikani:)

  VastaaPoista
 2. Jussi kuule, ota ja mäne mukaan tyttöin kanssa. ;D Anna niille vaikkasta musiikkiopetusta.
  Ja hyvin se vuos siitä alkaa, jatkat sitkeesti vaan treeniä, nii vuoden päästä oot ties missä tanssaamassa ja naisia naurattamassa. Tänä vuonna ilostutat vanhempias. =)
  Hyvää uutta vuotta sulle Jussi, jatkukoon se aina vaan parempana toipumisen tiellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tarpeeksi "kuumaa kamaa" tytöille, enkä osaa soittaa mitään, niin vaikeaa antaa musaopetusta.

   Poista
 3. Kati, en ole kaveri yhdenkään niiden kanssa ja ne ei tule koskaan kuuntelemaan metallimusiikkia, kun ovat Bieber ja 1d faneja. Enkä pidä kovin paljoa tanssimisesta ja olen siinä huono. Kiitos samoin sullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se musiikkimaku muuttua. =) Kyllä mullakin on muuttunut, aloitin poikabändi-musalla ja siitä menty rankempaan (joskus meni jopa örinän puolelle, onneksi palasin sieltä pian ;D ).

   Poista